Cine, ce si, mai ales, de ce!

Cine: Pai, incepem cu inceputul: Eu sunt Cristina (sau Crisu’ – asa cum sugereaza numele acestui blog.

De ce: Acest blog a fost creat pentru a completa “portofoliul” media, care necesita si un website. In lipsa (momentana, sper) de alte surse pt un site, am ales varianta rapida si gratuita a unui blog.

Al cui portofoliu? Al noii mele pasiuni: handmade – adica lucruri facute manual in “ograda” mea 🙂

Ce: Am inceput cu bijuterii (probabil ca voi extinde aria, insa momentan invat arta bijuurilor facute de mana. Se vad progrese, se vede avansul in tehnica, insa de invatat cu totii mai avem – iar eu personal studiez, studiez, studiez 🙂

De ce am inceput sa fac bijuterii handmade: poate din lipsa de ceva anume. Creativitatea mea era pusa la colt intr-o perioada in care nu am putut sa investesc in celelalte ramuri ale pasiunilor mele.

Am cunostinte si prieteni care fac asa ceva de mult mai mult timp comparativ cu mine, iar asta mi-a oferit oarecum o perspectiva asupra acestei pasiuni care, incet, dar sigur, se poate transforma intr-o afacere.

Un alt motiv pentru care am inceput sa creez bijuterii este faptul ca sunt un pic satula de bijuteriile de cele mai multe ori urate si, poate, prea scumpe pe care le putem gasi in magazine.

Sigur, suntem multi creatori de bijuterii handmade, care mai de care mai talentati in diversele tehnici. Insa ma intreb oare cati dintre noi suntem cunoscuti si, mai ales, apreciati.

In fine, nu ma abat de la mica mea prezentare 🙂

 

Sper sa va placa ce vedeti pe aici, iar eu promit sa va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare pe care nu le ofer in fiecare articol scris.

 

Va pupa Crisu’!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s