Termeni si conditii

Bine ai venit!

Te rog citeste termenii si conditiile inainte sa imi transmiti comanda ta. Prin plasarea comenzii (prin e-mail, Facebook, telefon) iti exprimi intelegerea si acordul fata de cele de mai jos.

Pentru eventuale intrebari poti sa-mi transmiti un e-mail la adresa: cristina.varga24@gmail.com

Comanda:

Se poate face prin mai multe metode: e-mail la cristina.varga24@gmail.com, Facebook: www.facebook.com/cristinav24, Crafty.ro: http://www.crafty.ro/CristinaV24.

Plata:

Se poate face cash sau prin transfer bancar. Prin transfer bancar dovada platii trebuie facuta via email prin trimiterea ordinului de plata procesat de banca.

Livrare:

– Comanda minima: nu se impune.

– Metode si taxe de transport:

Pentru Bucuresti: livrarea se poate face personal – transport gratuit J

Pentru restul tarii: Posta Romana (aprox. 13 ron/ livrare in 3-5 zile de la expeditia coletului), sau Curier Rapid: aprox. 20,5 ron/ livrare in 24 ore de la expediere.

Nota: tarifele transportului pot diferi usor, suma exacta va fi anuntata odata cu confirmarea comenzii de catre mine via e-mail.

Returnari:

Daca primesti produsul si realizezi ca nu este tocmai ce-ti doreai, esti liber/a sa il returnezi, cu conditia de a ma anunta in ziua primirii coletului si a-l expedia in maxim 24 ore de la primire, costurile de transport pt retur fiind suportate de tine. Contravaloarea produselor se returneaza fie cash (daca esti din Bucuresti), fie prin transfer bancar in contul specificat de tine, de-ndata ce primesc produsul inapoi.

Alte mentiuni:

Culorile pot diferi usor fata de realitate, te rog sa iei acest lucru in considerare. Ma straduiesc ca fotografiile sa reflecte cat mai exact culorile produselor.

Imi doresc ca toate bijuteriile pe care le creez sa fie de buna calitate, insa te rog sa iei in considerare faptul ca se pot defecta din cauza purtarii excesive, a socurilor sau a pastrarii necorespunzatoare.

Ma straduiesc sa descriu compozitia fiecarui material folosit in piesele de bijuterii cat mai exact posibil, te rog sa citesti cu atentie descrierea produselor, sau mentionezi daca ai alergie la vreun metal/ material anume, pentru a evita neplaceri.

Comenzi speciale

Daca ai vazut ceva ce-ti surade, insa ti-l doresti un pic diferit, sau daca ai o idee inedita, te rog scrie-mi, trimite-mi o poza sau chiar si un desen cu produsul dorit, materiale componente si iti voi crea bijuteria ta proprie si unica – cu conditia de a-mi permite publicarea produsului pe blog, Facebook si magazinul online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s